【高凶浩劫】荷里活大隻影星The Rock襲港

【高凶浩劫】荷里活大隻影星The Rock襲港

ElectStar
By PressLogic on 06 Jul 2018

由於以香港作為背景,故電影公司順勢將首映禮移師到香港舉行。男主角狄維莊遜今日就在IG上載一張落機相。

螢幕快照 2018-07-06 下午4.51.33

電影會在7月12日上映,由於故事講述他在香港於全球最高,最高科技的大樓The Pearl,負責保安評估工作。所以電影宣傳也特意安排在香港舉行,同行的還有連同戲中妻子莉芙甘寶 (Neve Campbell) 、飾演他戲中一對仔女的童星挪亞哥特利(Noah Cottrell)、麥克納羅拔絲(McKenna Roberts),仲有杰倫嫂昆凌,仲有導演羅遜馬素費巴(Rawson Marshall Thurber)。

螢幕快照 2018-07-06 下午4.44.28

The Rock黎咗3日,仲鎖定幾個景點,包括天際100觀景台、登上懷舊帆船張保仔號欣賞夜景、仲話搭電車,上星期六下午去到沙田新城市廣場行紅地氈。

睇完佢IG原來佢好鍾意孭背囊行住影成指定動作,唔知大家有無留意。

螢幕快照 2018-07-06 下午4.52.12

Text:MENELECT Editorial

Follow Instagram: menelect.presslogic

Share to Facebook